clubnordico.net

ANTIKRUNDAN

ANTIKRUNDAN
Den startades för ett antal år sedan för de som ville ta en promenad på morgonen, med eller utan stavar,  och inte ville traska ensamma. Idag går man på måndagar, tisdagar och torsdagar.
På onsdagar cyklar man istället!
Alltid start kl. 09.00!
Vi utgår från Calle Irene, utanför LasClaras,  och så bär det av ett antal timmar.
De som vill cykla samlas kl 9 och sedan bestämmer vi vem som ska leda. Det har alltid funnits någon som tar stafettpinnen. Vart det bär iväg vet vi inte förrän vi trampar/går iväg! Målet brukar vara ett ställe där man kan inte en frukost.
Välkommen att hänga på!

RAST-VILA
Antikrundan kämpar på, 9 personer var ute och ”cykla”, här njuter vi i härligt solsken med 18,6 grader tidigt på morgonen!


Några bilder från vårkanten!
   
Tack Jonas Åslander för bilder!


Två bra tips för er som gillar att cykla.
1.
Start i Los Alcazares. Cykla till La Ribera och fortsätt på strandpromenaden till kvarnen i Lo Pagan. Cykla ut på piren och fortsätt till stranden på medelhavssidan. Sedan kan man cykla nästan ända till La Manga. Fattas bara några hundra.meter. Fram och tillbaka blir det 30 km exakt.
2.
Start i Los Alcazares. Cykla till nyaste restaurangen i södra delen av La Ribera. Där går en färja flera gånger om dagen till hamnen Tomas Mestro på La Manga. 5 euro plus 1 för cykeln. Sedan kan man cykla hela La Manga, ofta på strandstigar tillbaks till Los Alcazares. Ca 45 km så det tar halva dagen för oss pensionärer.

Trevlig tur!
Hälsar Arne Cederblad!

Här kommer lite kompletterande info ang färjan över till La Manga
Länk här!
Ännu en länk!!